Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024

Gösterim: 1072

Dekanın Mesajı

 

Fakültemizin, kuruluşundan bugüne hem fiziki hem eğitim seviyesi açısından aldığı mesafeyi görmekte fakat sahip olduğu imkânları ve eğitim düzeyini daha da iyileştirmeyi ve ileri bir noktaya taşımayı hedeflemekteyiz. Öğrencilerimizin ve bölge halkının ihtiyaçları dikkate alarak, kurumumuzda iyileştirme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.Bilimsel düşünme ve çözümleme yeteneğine sahip, Spor Bilimleri alanındaki gelişmeleri takip eden, alanda başarılı öğretmen, antrenör, yönetici ve uzman yetişmesi için tüm imkânlarını kullanıyor ve kullanmaktayız.

Fakültemizi oluştururken kadrosunda bulunan genç ve dinamik personeliyle, Bandırma ilçemize yaraşır, çağdaş, ülkemizde ve dünyada adını üst sıralara taşıyan bir eğitim kurumuna dönüştürmek başlıca görevimizdir. Ulusal ve uluslararası kuruluşlarla eğitim ve araştırma alanlarında iş birliği yapmak, karşılıklı gelişim desteğinin sürekliliğini sağlamak bizim için önem taşımaktadır. Öğrencilerimizi mezun olduktan sonra da sürekli araştıran, öğrenen, sorgulayan ve mevcutla yetinmeyip kendisini geliştiren birer birey olarak görmek bizi mutlu edecektir. Fakültemizdeki eğitim- öğretim yılları boyunca, tüm öğrencilerimiz, başta biz öğretim üyeleri ve yöneticileri olmak üzere, fakültemizin tüm çalışanlarının desteğini daima yanlarında hissedeceklerdir. 

Unutulmaması gereken Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olmak demek kültürün, sosyal gelişimin ve demokratik yaşamın temellerini bir araya getirmiş bir zihniyetin eseri olduğunu hissetmek ve hissettirmektir. Bu duygularla tüm camiamıza ve eğitim ve öğretim unsurlarımıza saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

Prof. Dr. Yağmur AKKOYUNLU

 Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı