Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2023

Gösterim: 3416

(GÜNCEL) ÖZEL YETENEK SINAVINA GİREBİLECEK ADAYLARIN SON LİSTESİ !!

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Spor Bilimleri Fakültemiz Özel Yetenek Sınavı'na başvuran adayların sisteme yüklemiş olduğu belgelerinin incelenmesi ve değerlendirmesi yapılmış olup, sınava girmeye hak kazanan, başvurusunda hata bulunup aday tarafından belirtilen süre içerisinde düzeltildikten sonra onaylanan, hatalı başvurularını düzeltmeyen ve başvurusu reddedilen adaylar listelenmiştir.

 

Koordinasyon Sınavı, 14.08.2023 pazartesi günü başlayacak olup, sınav Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılacaktır (Bina içerisinde yer alan spor salonu).

Kadın adayların sınavına 09:00'da; erkek adayların sınavına ise, 12:00'de başlanacaktır.

Engelli adayların mülakat sınavı 14.08.2023 pazartesi günü saat 13:00'te Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde yapılacaktır.

Adaylar sınava aday numarası sırasına göre alınacak olup,  adayların aday numaraları sınav öncesinde görevli personel tarafından verilecektir.

 

Belirtilen tarihlerde (14-16 Ağustos) yapılacak olan sınavımıza, özel durum veya şarttaki adaylar geçerli sebepleri olması koşulu ile ve aynı tarihte başka illerde özel yetenek sınavına girdiğini kanıtlayacak belgeleri göstermek koşulu ile katılım gösteremeyecek adaylar 14.08.2023 pazartesi günü saat 09:00'a kadar dilekçelerini sporbilimleri@bandirma.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçeler yönetim kurulumuzca değerlendirilecek olup, dilekçede belirtilen iletişim numaralarından bilgilendirme yapılacaktır.

 

Adaylara sınav öncesinde toplu bir bilgilendirme ve aday numarası dağıtımı yapılacak olup, adayların saat 08:00'de sınavın yapılacağı yerde hazır bulunmaları gerektiği önemle duyurulur.

 

LÜTFEN SINAV KILAVUZUNU DİKKATLİCE OKUYUNUZ ve DİSKALİFİYE OLMA NEDENLERİNE DİKKAT EDİNİZ...!

TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİZ.