Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2022

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ YEDEK ADAYLARDAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR LİSTESİ

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında fakültemizin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi Programlarına yatay geçiş başvurusu  sonucunda yedek listede olan ve kayıt hakkı kazanan adaylar açıklanmıştır.

* Yatay Geçiş yapmaya hak kazanan öğrenciler kayıtlarını 12.09.2022-13.09.2022 tarihlerinde Fakültemizde (İlgili Birim) şahsen yapacaklardır.

* Kesin kayıtlarda öğrencilerden başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asılları istenecek, yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak ve kayıtlı olduğu Üniversiteye bildirilecektir. Kaydı alınmasına rağmen daha sonraki bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen öğrencilerin kayıtları silinecektir.