Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022

Fakültemiz "Bahar Şenliği" Kapsamında Turnuvalar Düzenledi

17-18 ve 24 Mayıs günlerinde "Bahar Şenliği" kapsamında Spor Bilimleri Fakültemiz tarafından "Futbol", "Ayak Tenisi," "3x3 Street Ball", "Voleybol" ve "Masa Tenisi" branşlarında turnuvalar düzenlendi.

Turnuvalar, üniversitemiz kampüsü içerisinde üç farklı sahada öğrencilerimizin ve akademik personelimizin organizasyonu ile gerçekleştirildi. Turnuvalara, üniversitemizin fakülte ve yüksekokullarında okuyan yüzlerce öğrenci katıldı.

Müsabakalar sonunda;

- Futbolda "Les Galactigues",

- Ayak Tenisinde "HSM",

- 3x3 Street Ballda "Unsatisfied Gang",

- Voleybolda "Stars" takımları ve

- Masa Tenisinde fakültemiz öğrencilerinden "Gazi EKEN" şampiyonluk mutluluğunu yaşayanlar oldu. Şampiyonlara madalya ve kupaları fakültemiz dekanı Prof.Dr. Nurettin KONAR ve dekan yardımcısı Prof.Dr. Yağmur AKKOYUNLU tarafından takdim edildi.

Turnuvada görev alan öğrencilerimiz ve akademik personelimize, ayrıca katılım sağlayan tüm öğrencilere teşekkür ederiz.