Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2022

Gösterim: 2007

Fakültemiz Özel Eğitim Öğrencileri ile Buluştu

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla, Fakültemizin öğrencileri özel eğitim öğrencileri ile buluştu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nurettin Konar, dekan yardımcısı Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu ve öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KURTOĞLU ile fakültemizde eğitim-öğretim hayatına devam eden öğrencilerimiz Gönen Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe ve Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Alt Sınıfı öğrencileri ile salon futbolu etkinliğinde buluştu.

Bu özel hafta kapsamında ilk adımı attığımız bu etkinliğimizden sonra da Spor Bilimleri Fakültesi olarak, özel eğitim öğrencileri ile hafta boyunca organizasyonlarda buluşmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda üniversitemizde Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Spor Bilimleri Fakültemiz öncülüğünde 16 Mayıs Pazartesi günü 13:00-17:00 saatleri arasında etkinlikler düzenlenecek olup, bu etkinliklere üniversitemizin tüm öğrencileri davetlidir.