Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2022

Gösterim: 531

FAKÜLTEMİZ ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCUNDA YEDEK ADAYLARDAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR LİSTESİ (4. YERLEŞTİRME)

- Kayıt hakkı kazanan adayların 17.09.2022 Cumartesi günü saat 23:59’a kadar kesin kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Kesin kayıt için aşağıda belirtilen belgelerin aday tarafından sporbilimleri@bandirma.edu.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

1. 2022 YKS (TYT) sonuç belgesi,

2. Lise Diploması (Aslı), son sınıf olup tek ders veya mezuniyet sınavlarına girecek adaylar bu durumlarını belirtir okul idaresinden alınmış resmi belge,

3. T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdanının onaylı sureti (2 adet),

4. İkametgâh belgesi,

5. Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet veya Askerlik Şubesinden alınmış belge),

6. 12 adet biyometrik fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş, kılık kıyafet yönetmeliğine uygun) (Online kayıt esnasında 1 adet fotoğrafın sisteme yüklenmesi yeterli olup, 12 adet fotoğraf diğer belgelerle beraber elden teslim edilecektir.),

7. Sağlık Kurulu Raporu (“Spor Bilimleri Fakültesi Bölümlerinde Öğrenim Görmesinde Sağlık Yönünden Herhangi Bir Sakınca Yoktur.” ibaresi bulunan tam teşekküllü devlet veya özel hastanelerden alınmış heyet raporu).

8. Adli Sicil Kaydı (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir).

- Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin Sağlık Kurulu Raporlarını (Heyet Raporu) 17.09.2022 tarihine kadar alamama durumları göz önüne alınarak, sadece bu belge için son gönderim tarihi 23.09.2022 olarak güncellenmiştir. Adaylar bu belgeyi de 23.09.2022 23:59’a kadar sporbilimleri@bandirma.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Bu doğrultuda adaylar, kendi el yazıları ile yazdıkları ve imzaladıkları “Kesin kayıt belgeleri arasında yer alan Sağlık Kurulu Raporunu (Heyet Raporu) 23.09.2022 tarihine kadar sporbilimleri@bandirma.edu.tr adresine göndereceğimi taahhüt ediyorum. Göndermediğim taktirde kesin kayıt hakkımı kaybedeceğimi kabul ediyorum.” ibareli dilekçelerini de diğer belgeler ile belirtilen mail adresine taratıp göndermeleri gerekmektedir.

- Sağlık Kurulu Raporlarını (Heyet Raporu) belirtilen tarihe kadar göndermeyen adayların kayıtları iptal edilecek olup, hakları yedek kayıt hakkı kazanan adaylara aktarılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Giriş şartlarını taşımadıkları halde yanlış bilgi vererek, asılsız belge veya belgeler ile kaydını yaptırmış olanların bu durumları, eğitim-öğretim süresi içerisinde ne zaman tespit edilirse edilsin, okul ile ilişikleri derhal kesilir ve haklarında hukuki işlem yapılır.